torsdag 15 juli 2010

värmetröga tankar

ingen inspiration att skriva någonting. värmen har lagt sig som ett töcken i mitt huvud, dock ett mjukt skönt töcken.
jag njuter av dagarna i ömsom sol ömsom skugga, med dopp i ljummet havsvatten med jämna mellanrum. jag kan inte klaga över tillvaron. visst finns det en hel del att önska. jag kan välja om jag vill se alla brister och saknader i livet, eller om jag ska fokusera på vad jag faktiskt har. jag väljer det senare alternativet just nu i alla fall.
är rätt glad över att bo i föräldrarnas radhus de här veckorna. närheten till havsbad från klipporna gör det möjligt att börja dagarna med ett morgondopp i stilla vattenspegel. bara jag, hunden och naturens morgongäspningar.
magen är inte min vän ikväll. jag brukar sällan ha problem med den, men just nu är det uppsvälld som en ballong. druckit för mkt vatten idag? kan man verkligen göra det i den här värmen? jag som passar mig för motsatsen, och är noga med att dricka ordentligt under dessa varma dagar.
mörkblåa regnmoln drar nu över himlen. blir det regn inatt måntro? bäst att jag tar in dynorna och går en kvällskissrunda med vovven innan det möjligtvis börjar regna. kan behövas så torrt som det är i markerna. regn nattetid är bara bra, så länge det har dragit förbi tills imorgon igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar